Barbietårta


Den här barbietårtan gjorde jag till min äldsta dotter när hon fyllde tre, och det börjar bli dags att fundera på vilken tårta hon ska få när hon fyller fyra. Nu har hon blivit så pass stor att hon har börjat fundera själv också, vilket jag tycker är fantastiskt roligt! :) Hoppas bara att mamman kan uppfylla den blivande fyraåringens tårtdrömmar.

BARBIETÅRTA
Barbietårtan är gjord i en rund skål (plastfolie först sedan bygger man tårtan i omvänd ordning, in i kylen över natten och sedan tar man ut den och vänder tårtan upp och ner så att det blir en kjol-form), därefter täckte och dekorerade jag kjolen, sedan trycker man ner Barbiedockan (finns att köpa "halva" barbiedockor på olika tårtbutiker, t.ex. lyckasmedmat.se där jag oftast handlar tårtgrejer, eller så tar man en vanlig docka och klär in benen i plastfolie innan man trycker ner den) och sedan dekorerar man barbiedockan. Jag har använt marsipan till all dekoration.


Kommentarer

Populära inlägg