Torrschampo (brunt hår)


Jag gillar verkligen att man kan använda saker från sitt skafferi till hud- och hårvård och när jag såg att man kunde göra eget torrschampo för brunetter av arrowrot och kakao så var jag ju bara tvungen att prova. :)

Jag tycker att det fungerade bra för att lätta upp håret och minska på fettet men det var ganska svårt att fördela jämt i håret vilket gav en pudrig känsla på vissa ställen. Jag använde fingertopparna och masserade in pulvret men jag funderar på om en tesil kan fungera bättre? En annan nackdel är att håret stinker kakao vilket blir lite jobbigt i längden, därav ger jag den här blandningen 2,5/5 poäng, men om jag hade varit blond och bara behövt använda arrowrot hade poängen antagligen blivit högre. Berätta gärna vad ni tycker om det! :)

TORRSCHAMPO (BRUNT HÅR)

1 del arrowrot
3 delar kakao

Gör såhär
Blanda och förvara i burk. Fördela lite pulver i hårrötterna och massera in.
(Om man har blont hår så kan man köra bara med arrowrot!)

Lycka till!Kommentarer

Populära inlägg