Passionsfruktsremmar


Jag är ständigt på jakt efter nyttiga alternativ som kan hjälpa mig att bli av med mitt sockerberoende och när jag såg fenomenet "fruktremmar" på instagram så var jag ju bara tvungen att testa. Jag provade att göra mina av banan och passionsfruktsbitar (från märket Garant, finns i frysdisken på t.ex. Willys) och de blev riktig syrliga och goda! Nästa gång provar jag nog att göra en variant med hallon.

PASSIONSFRUKTSREMMAR
En plåt, ugn: 50 grader

Cirka 50 g tinade passionsfruktsbitar
1 st ekologisk banan
Kokosolja (att pensla bakplåtspappret med)

Gör såhär 
Mixa ihop den tinade passionsfrukten och bananen till en jämn smet. Smörj bakplåtspapper med kokosolja och bred ut smeten jämt över plåten och låt stå i ugnen några timmar tills smeten har torkat. Öppna ugnsluckan 1-2 gånger i timmen för att släppa ut fukt. Skär eller klipp sedan remmar i den storlek ni önskar.

Lycka till!Kommentarer

Populära inlägg